Contact met Jan Lips
Snel antwoord op uw vragen, dat is waar wij voor staan.

Update Covid-19

Door de omstandigheden, zoals bij iedereen inmiddels wel bekend rond Covid-19, zijn de Nederlandse consumenten massaal met alles in en om het huis aan de slag gegaan. Daarvan was en is de zonwering en rolluikbranche niet uitgezonderd. Dit heeft bij onze leveranciers geresulteerd in een order-intake die zijn weerga niet kent en die door werkelijk niemand voorzien kon worden. Dit lijdt tot diverse knelpunten. We worden tot op heden geconfronteerd met tekorten en/of vertraagde levertijden bij onze leveranciers, wat uiteraard ook een negatief effect heeft op de betrouwbaarheid van levertijden-prognoses en productie-output. Het afgeven van betrouwbare levertijden is nog steeds lastig. Dit zal helaas voorlopig, mede door sterk oplopende leverings-manco's bij essentielte toeleveranciers niet verbeteren. Wij bieden u hiervoor bij voorbaat onze welgemeende excuses aan en hopen dat u hier enigzins begrip voor heeft. Tegelijkertijd kunt u er van uitgaan dat wij er met man en macht alles aan doen om de problemen en knelpunten toch zo veel mogelijk te beperken.

Telefoon

0186 613 890

E-mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook

Route

Meest gestelde vragen

Beschikken jullie over een showroom?
Daar wij vanuit huis werken hebben wij geen echte showroom. Wel is het mogelijk om op afspraak producten te bekijken die wij in en om het huis hebben gemonteerd.
Kan er een afspraak gemaakt worden in de avonduren?
In de avonduren kunnen wij ook langskomen voor een informatief gesprek, het technisch inmeten van producten en kleine reparaties.
Reparaties aan producten die niet door ons geleverd zijn?
Voor een reparatie of het ombouwen van bedieningen aan producten die niet door ons geleverd zijn kunt u ook bij ons terecht.
Wat kost een reparatie?
Een precieze opgave kunnen wij hier niet voorgeven. Daar er verschillende situaties kunnen zijn komen wij vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en te offreren.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie. U kunt ook een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Reparatieverzoek

Reparaties voor zowel binnen als buiten de garantieperiode vraagt u het beste aan via ons formulier.