Contact met Jan Lips
Snel antwoord op uw vragen, dat is waar wij voor staan.

Corona

Door de Corona-maatregelingen in binnen- en buitenland, lopen wij in de zonweringbranch, tegen leveringsproblemen aan. Aanvoer van (Somfy) motoren, afkomstig uit Frankrijk, loopt al ernstige vertraging op. Ook de weverijen (doek voor zonwering en screen) hebben inmiddels te maken met een tekort aan grondstoffen. Hierdoor zijn sommige doekkleuren pas weer eind juli leverbaar. Door dit alles kunnen de levertijden van diverse producten langer duren als normaal. Wij hopen op uw begrip en blijven ook in deze tijd ons best voor u doen.

Telefoon

0186 613 890

E-mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook

Route

Meest gestelde vragen

Beschikken jullie over een showroom?
Daar wij vanuit huis werken hebben wij geen echte showroom. Wel is het mogelijk om op afspraak producten te bekijken die wij in en om het huis hebben gemonteerd.
Kan er een afspraak gemaakt worden in de avonduren?
In de avonduren kunnen wij ook langskomen voor een informatief gesprek, het technisch inmeten van producten en kleine reparaties.
Reparaties aan producten die niet door ons geleverd zijn?
Voor een reparatie of het ombouwen van bedieningen aan producten die niet door ons geleverd zijn kunt u ook bij ons terecht.
Wat kost een reparatie?
Een precieze opgave kunnen wij hier niet voorgeven. Daar er verschillende situaties kunnen zijn komen wij vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en te offreren.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie. U kunt ook een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Reparatieverzoek

Reparaties voor zowel binnen als buiten de garantieperiode vraagt u het beste aan via ons formulier.