Dubbele Plisséfit

Speciaal voor de openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plisséfit leverbaar. Deze dubbele Plisséfit kan grote openingen afsluiten voor insecten. Aan beide zijden van de opening wordt 1 plisséhordeur geplaats. De beide deuren sluiten in het midden tegen elkaar door middel van een magneetsluiting. Deze sluiting is verwerkt op de plaats waar normaal gesproken de borstel zit en valt dus helemaal niet op. Zowel de onder- als de bovengeleider lopen door en vormen één geheel met het kozijn. De dubbele Plisséfit kan zowel in- als op de dag geplaatst worden. Made in Holland, patented by Unilux!
  • Medium
  • Gepliseerde hordeuren
Rainbowsol 65/110

Het uitvalscherm 65/110 is een klassieker onder de zonneschermen. Met de ronde voorlijst en slanke kapsteunen als kenmerk kiest u voor vertrouwde degelijkheid. De uitvoering is een openmodel. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en uitval. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaing aan uw woning, het schept tevens binnen in uw woning een aangenaam klimaat. Standaard is de omkasting en de armen in geanodiseerd zilver. Optioneel ook verkrijgbaar in roomwit RAL 9001. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijke tint.

Aluminium Markies

De markies is een oud-Hollandse vorm van buitenzonwering. Het geeft uw woning een authentieke klassieke uitstraling. Als u functionaliteit en vormgeving wilt combineren dan is de keuze voor een markies snel gemaakt. Door zijn authentieke uitstraling een sierraad aan uw gevel. Tevens is de markies een effectieve vorm van zonwering, omdat de zijkanten van de markies de laagstaande zon afschermen. Als u kiest voor een aluminium markies dan kiest u voor gemak dankzij de onderhoudsvrije onderdelen. De overkapping kunt u kiezen uit klassiek hout of modern aluminium.

Rolluiken

De rolluiken van mySun zijn veilig,praktisch en comfortabel. Duitse kwaliteit van Heroal. Een rolluik heeft vele voordelen. Naast het zon-, geluid-, koude- en inkijkwerende effect, biedt een rolluik ook een inbraakvertragende functie. De isolerende werking stelt u in staat om energie te besparen. De rolluikkast is esthetisch vormgegeven met een schuine zijde. Ook kunt u kiezen tegen meerprijs voor een ronde kast. Voor elke maat en toepassing zijn er diverse lamelsoorten beschikbaar. De lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een schuimkern. Dit zorgt voor extra stabiliteit en optimaliseert de geluids- en warmte-isolerende werking. In de zomer houdt u de hitte buiten, terwijl u in de winter minder warmte verliest. De kleur van het rolluik bepaalt de uitstraling. Daarom biedt mySun keuze uit maar liefst tien eigentijdse kleuren voor de rolluikkast en lamellen. Wat nu als een rolluik bij het neergaan op een obstakel stuit, zoals een raam dat nog open staat? Of wanneer het rolluik vastloopt door bijvoorbeeld vastgevroren lamellen? Speciaal hiervoor beschikken de rolluiken over een intelligente motor met obstakeldetectie. Geef uw voorkeur door en uw rolluik wordt volledig naar uw persoonlijke wensen geproduceerd.

Komt u er niet uit?

Heeft u vragen over een product of weet u niet welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

 

fb        Contact

contact